Contact

Wil je meer weten, aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.
We kijken graag hoe we je van dienst kunnen zijn.
E-mail: info@newgeneration.nl

Opdrachtgevers

Het zijn zeer uitdagende tijden, waarin veranderingen elkaar snel opvolgen. Daarom is het juist nu noodzaak te beschikken over “nieuwe generatie medewerkers”.

De manier waarop deze nieuwe generatie medewerkers zich oriënteert op de arbeidsmarkt verandert. Het bereik van de traditionele kanalen wordt steeds kleiner en nieuwe kanalen vragen om specifieke kennis en een andere aanpak. Om toekomstig talent binnen te halen, moet u niet alleen weten waar uw doelgroep zich bevindt, maar ook hoe u die aan moet spreken en wat haar drijft. New Generation heeft toegang tot deze generatie. Haar werkwijze, processen en kennis zijn ingericht op het aanspreken van deze nieuwe lichting toekomstige medewerkers.

New Generation wil haar opdrachtgevers begrijpen, weten waar de behoeftes en belangen liggen. Dat geeft u de garantie dat New Generation niet alleen op ervaring selecteert, maar in alle opzichten de match maakt om het juiste talent binnen te halen voor de juiste plek.

New Generation is gespecialiseerd in werving & selectie als detachering. In de afgelopen jaren is een hecht relatienetwerk opgebouwd voor het bemiddelen van hoog opgeleid talent in de branches:

  • FMCG / Retail
  • Industrie / Logistiek
  • Zakelijke dienstverlening